Báli ruhák ~Kért

Sziasztok! Igen jéé élek(:D) Nagyon sajnálom, hogy ennyire inaktív vagyok! Egyszerűen ha időm van akkor kedvem nincs, de amikor van kedvem időm nincs.. tudjátok ahogy lenni szokott. Őszintén, ha neki állok akkor egy egész nap kell hozzá, hogy a a gépemen rendbe tegyem a képeket, és újakat keressek, és előre elkészítsem a bejegyzések, ha esetleg nincs időm úgy mint most. Tudom nem kizáró ok, de vizsgázni is fogok, és csak úgy tömik belénk a tételeket:/ Szóval röviden ezért nem vagyok annyira aktív. De már nagyon ideje volt, hogy elkészítsem ezt a bejegyzés.
A kérőtől elnézést szeretnék kérni, hogy ilyen sok időbe telt, és remélem tudja még hasznosítani ő is és mindenki!:)
Love yaa
~Zs
































3 megjegyzés:

  1. Szia! Nem tudom, hogy mennyire aktív a blog, mert nincs dátumozva! Remélem aktív, mert rengeteg hasznos képet és egyéb bejegyzés van az oldalon! Tudnál hozni olyan gif-eket hozni ahol a srác a vállára dobja a lányt? Meg olyan képet/gif-et, ahol melegek csókolóznak? Előre is köszönöm! :) imádom a blogot <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon örülök, hogy hasznosnak találod a blogot. Most egy kicsit szünetel de terveim szerint 2-3 hét múlva újult erővel visszatérek, remélem nem olyan sürgős:)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Free Lines Arrow