Telenfon tartó DIY

Sziasztok! Ti is unatkoztok a szünetben? Készítsetek pár DIY dolgot! Ma telefon tartó ötleteket hoztam nektek:) Nem húzom nagyon tovább ezt a monológot. Lássuk az ötleteket:

Szeretsz futni, sportolni? A telefonod mindig csak a kezedben van? Itt egy remek alternatíva.. Fogj egy zoknit  és vágd szét a sarka környékén.. Bár én nem vágnám le olyan nagyon mert nem tartaná rendesen a telefonom.. Aki megcsinálja annak azt javaslom h az első használatkor jobban figyeljen a telefonjára nehogy ki essen.. 
Update:Kipróbáltam nem is kell annyira odafigyelni.:)
 Magasan van a konnektor és nincs asztal a közelben? Fogj meg egy szappanos/samponos üveget és vágd le úgy hogy a hátulja nagyobb legyen mint az eleje mérd oda a telefon töltöd végét, nézd meg mekkora lyuk kell neki és vágd ki... Kedved szerint díszítheted..
 Nem tudom hogyan díszítsd a telefon tokod? Tarts velem:D
Ragadós papírból vágj ki valamilyen formát és ragaszd a telo tokodra majd fesd le festékkel.. Erre a célra szerintem az akril festék lenne a legmegfelelőbb.. De igazából javítsatok ki ha tévedek mert még nem dolgoztam akril festékkel..
 Ha egyszerű fehér a tokod és már unod dobd fel valamilyen felirattal vagy mintával. Vagy ami nekem nagyon tetszik ragassz fel rá szegecseket strassz köveket..




 Ha átlátszó a tokod rajzold körba egy lapra ami olyan mintával rendelkezik ami tetszik neked vagy akár nyomtathatsz is majd miután körberajzoltad egy kicsit kisebbre vágd mint a tok hogy rendesen beleférjen.. Ne felejtsd el kivágni a kamera, vaku, hangszóró helyét!
 Egy kis csillogásra vágysz? Ragasztózd be a telefon tokodat-lehetőleg valami erős ragasztóval- és tetszőlegesen szórd rá a csillámport

 Kicsit töb időd van? Ragassz gombokat a telod tokjára! Ide is valami erős ragasztót ajánlók máskülönben nagyon hamar lejöhetnek a gombok!
 A legutolsó ötlet pedig a mindig bevált körömlakk... Ezzel is bármilyen mintát festhetsz a tokodra..


Ehhez sem kell más mint egy sima körömlakk és egy repedezős körömlakk
 Remélem valaki megvalósítja ezeket ez ötleteket..:*
Köszönöm a 20 feliratkozót és a több mint 6000 oldalmegjelenítést..:*♥♥
~Zs

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jók az ötletek. Ha nem is te találtad ki mindet, nagyon szépen összeszedted őket! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszönöm:) Nem az a lényeg hogy én találjam ki hanem hogy egy helyen legyenek..:) Manapság már elég nehéz kitalálni bármi újat..;)

    VálaszTörlés

Free Lines Arrow