Barna hajú fiú karakterek #4

Sziasztook!:3 Remélem nagyon jól telik a nyaratok és sokat napoztok és fürdötök!:3 Igen néhány szívdöglesztő pasit hoztam nektek remélem nem bánjátok..;D Köszönöm a 20 feliratkozót és a több mint 7000 oldalmegjelenítést:3 El sem tudjátok képzelni mennyit jelent ez nekem... 
Lenne egy óriási kérésem.. Aki visz valamit az kérem jelezze hogy tudjam mire van kereslet és mert nagyszerű érzés ha tudom hogy valakinek tudtam segíteni valamelyik bejegyzéssel..:)
Puszi
~Zs

 Francisco Lachowski
 Eduardo Surita
 Charlie Carver
 Conton Haynes
 Brenton Thwaites
 Tyler Blackburn
 Sean O'Donnell
 Drew Fuller
 David Rodrigurez
 Dominic Sherwood
 Jamie Wise
 Zach Roerig
 Ian Nelson
Ian Eastwood

 Paweł Lewandowski
 Kevin Jonas
 Logan Henderson
 Nick Jonas
Ryan Guzman

Telenfon tartó DIY

Sziasztok! Ti is unatkoztok a szünetben? Készítsetek pár DIY dolgot! Ma telefon tartó ötleteket hoztam nektek:) Nem húzom nagyon tovább ezt a monológot. Lássuk az ötleteket:

Szeretsz futni, sportolni? A telefonod mindig csak a kezedben van? Itt egy remek alternatíva.. Fogj egy zoknit  és vágd szét a sarka környékén.. Bár én nem vágnám le olyan nagyon mert nem tartaná rendesen a telefonom.. Aki megcsinálja annak azt javaslom h az első használatkor jobban figyeljen a telefonjára nehogy ki essen.. 
Update:Kipróbáltam nem is kell annyira odafigyelni.:)
 Magasan van a konnektor és nincs asztal a közelben? Fogj meg egy szappanos/samponos üveget és vágd le úgy hogy a hátulja nagyobb legyen mint az eleje mérd oda a telefon töltöd végét, nézd meg mekkora lyuk kell neki és vágd ki... Kedved szerint díszítheted..
 Nem tudom hogyan díszítsd a telefon tokod? Tarts velem:D
Ragadós papírból vágj ki valamilyen formát és ragaszd a telo tokodra majd fesd le festékkel.. Erre a célra szerintem az akril festék lenne a legmegfelelőbb.. De igazából javítsatok ki ha tévedek mert még nem dolgoztam akril festékkel..
 Ha egyszerű fehér a tokod és már unod dobd fel valamilyen felirattal vagy mintával. Vagy ami nekem nagyon tetszik ragassz fel rá szegecseket strassz köveket..




 Ha átlátszó a tokod rajzold körba egy lapra ami olyan mintával rendelkezik ami tetszik neked vagy akár nyomtathatsz is majd miután körberajzoltad egy kicsit kisebbre vágd mint a tok hogy rendesen beleférjen.. Ne felejtsd el kivágni a kamera, vaku, hangszóró helyét!
 Egy kis csillogásra vágysz? Ragasztózd be a telefon tokodat-lehetőleg valami erős ragasztóval- és tetszőlegesen szórd rá a csillámport

 Kicsit töb időd van? Ragassz gombokat a telod tokjára! Ide is valami erős ragasztót ajánlók máskülönben nagyon hamar lejöhetnek a gombok!
 A legutolsó ötlet pedig a mindig bevált körömlakk... Ezzel is bármilyen mintát festhetsz a tokodra..


Ehhez sem kell más mint egy sima körömlakk és egy repedezős körömlakk
 Remélem valaki megvalósítja ezeket ez ötleteket..:*
Köszönöm a 20 feliratkozót és a több mint 6000 oldalmegjelenítést..:*♥♥
~Zs

Free Lines Arrow